Muzika

"OVO SE ČEKALO GODINU I PO": Seka luksuzno ukrasila dom za Božić a onda pokazala umetnost kojoj niko ne bi odoleo (FOTO)

Autor Radmila Ilić

Pevačica je dugo čekala da jedan detalj krasi zidove njene kuće.

Izvor: Instagram / seka_aleksic

Pevačica Seka Aleksić sa posebnom radošću dočekuje Božić, a svake godine se trudi da njena kuća blista i da bude sa posebnom pažnjom dekorisana.

Trpezarijski sto Seke Aleksić uvek je vrlo otmen i elegantan, ali na današnji dan izgleda zaista čarobno. Pevačica je na društvenim mrežama sa pratiocima podelila delić atmosfere iz njenog luksuznog doma, na šta je dobila pregršt pohvalnih komentara.

"Da se u ovoj godini više družimo, volimo i praštamo jedni drugima. Mir Božiji, Hristos se rodi", napisala je Aleksićeva svojim pratiocima.

Pevačica je zatim pokazala i ručno rađen drvorez na kom je prikazana Tajna večera. Pevačica je ovom umetnošću posebno oduševljena, a otkrila je da je na izradu čekala godinu i po dana.

Pogledajte sve detalje Sekinog doma na Božić:

A pogledajte kako je Sekin dom izgledao za Novu godinu:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(Mondo)