FOTO

OGLASILA SE JELENA KARLEUŠA POSLE DRAME: Evo šta je objavila nakon što je Tošića prijavila za nasilje 

Autor Branka Bajić

Dušku Tošiću izrečena je mera zabrane prilaska supruzi Jeleni Karleuši.

Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Jelena Karleuša podnela je danas prijavu protiv supruga Duška Tošića i optužila ga za nasilje u porodici, nakon čega je fudbaleru izrečena mera zabrane prilaska pevačici u trajanju od 48 sati.

Jelena je jutros objavila fotografiju groba majke Divne ispunjenog svežim cvećem, a oko dva sata kasnije došlo je do incidenta u njenoj vili na Dedinju. Navodno se sve desilo oko 12 časova.

Drama se navodno dogodila za božićnim ručkom kojem su prisustvovale i Jelenina i Duškova porodica, koja je ujedno navodno i svedok nemilog događaja, kako su preneli mediji.

Jelena se posle celodnevne drame oglasila novom objavom na svom Instagram profilu, a u pitanju je zajednička fotografija nje i majke Divne, koju je javnost već imala prilike videti. 

Podsetimo, advokati Duška Tošića posle izlaska iz policijske stanice izjavili su da njihov klijent nije kriv, kao i da nije došlo ni do kakvog vida nasilja.

"Nisam udario Jelenu, nisam je ni pipnuo, jedino što je istina je da se jesmo raspravljali. Dugo smo u braku, ja sam posvećen muž i otac. Najteže mi pada što umesto da sam danas sa decom i da u svojoj kući provodim praznik, u situaciji sam da sedim u policijskoj stanici zbog prijave supruge. Šokiran sam ovim što mi se dešava, ne mogu da shvatim šta me je snašlo", navodno je rekao Duško Tošić na saslušanju u policijskoj stanici, preneli su mediji.

Izjava advokata Duška Tošića:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!