Muzika

IZAŠLA DA POBACA STVARI IZ KUĆE I PROŠETA PSA: Evo šta se dešavalo ispred Karleušine vile dan nakon porodične drame

Autor Branka Bajić

Danas je ispred doma Jelene Karleuše na Dedinju drugačija situacija.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović/Kurir/Marina Lopčić

Jelena Karleuša juče je, 7. januara, prijavila supruga Duška Tošića za nasilje u porodici, a drama se odigrala u njenom domu na Dedinju, navodno za vreme prazničnog ručka.

Daan kasnije, ispred doma u kojem žive Jelena i Duško, vlada potpuna tišina.

Njihovom ulicom prolazili su samo slučajni prolaznici, a u jednom trenutku iz kuće je izašla Jelenina kućna pomoćnica, koja je izvela psa u šetnju i bacila smeće. 

U pitanju su kutije novogodišnjih poklona i ostaci hrane. 

Jelena je juče, nekoliko sati nakon nemilog događaja, objavila fotografiju majke Divne i nje, te još jednom stavila do znanja koliko joj nedostaje majka, koja joj je bila najveća podrška u najtežim situacijama.

S pevačicom i ćerkama u kući na Dedinju je trenutno i njena tetka Danijela, čiji je automobil bio parkiran na trotoaru ispred ulaza, a koja je bila prisutna i tokom jučerašnjeg incidenta.

Dušku Tošiću je izrečena mera zabrane prilaska Jeleni u trajanju od 48 sati, a njegovi advokati su za Kurir izjavili da nije kriv i da nije nasrnuo na Jelenu. Tošić je navodno u policiji izjavio da se jesu posvađali, ali da nije digao ruku na Jelenu Karleušu.

Pogledajte kako je juče bilo ispred vile:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/Kurir)