FOTO

ZAPALILI SU MU KUĆU I ZAKLALI UJNU! Ćerka Baje Malog Knindže posetila očevo rodno mesto: Pusto selo i ORONULE zidine

Autor Anja Konstantinović

Ćerka Mirka Pajčina, poznatijeg kao Baja Mali Knindža, Smiljana jednom prilikom je posetila rodnu kuću svog oca u Bosni i Hercegovini, tačnije u mestu Gubin.

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić/Instagram/pajcin_smiljana/printscreen

Smiljana je svojevremeno u video snimku na Instagramu pokazala oronule i zapuštene zidine koje su mnogima naterale suze na oči.

"Kuća mog ćaće", napisala je Smiljana u opisu fotografija i snimka.

Baja Mali Knindža je često isticao koliko mu nedostaje rodno mesto i kuća koju je izbubio u ratu, odnosno koju su mu tada zapalili.

"Srušili su mi i zapalili kuću, u Livnu zaklali ujaka i ujnu. Ne volim da pričam o tome teško mi je. Moj mlađi brat Novak, bio je u logoru Lora, Hrvati su upali u kasarnu, pobili sve, a zarobili njega i jednog vodnika. Moj otac Neđeljko bio je u ratu do posljednjeg dana. I onda nekome smetaju moje pesme, moja pesma nikome ne može ništa loše da učini. Ja nisam nikome zapalio kuću, meni jesu", rekao je Knindža za domaće medije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi