Muzika

MARIJA ŠERIFOVIĆ ZAPROSILA KOLEGINICU NA KONCERTU! Dala joj novac, pa ispalila pitanje - odmah stigao i ODGOVOR! (VIDEO)

Autor Katarina Bojović

Marija Šerifović se našalila sa Sanjom Vučić na svom koncertu u Beogradu.

Izvor: ATA IMAGES/Mateja Stanisavljević

Marija Šerifović prethodne večeri održala je prvi u nizu koncerata kojima je obradovala beogradsku publiku, kojem s prisustvovale i brojne ličnosti sa domaće javne scene.

Pored Jovane Pajić koja je jedna od pevačicinih najboljih prijateljica, na koncertu se pojavila i Sanja Vučić koja je i pevala, ali i bila zaprošena na sceni - i to od strane Marije!

Nakon otpevanih pesama Marijin vozač izašao je na binu kako bi Sanji dao oećanih 20 evra koje joj pevačica od prošle godine duguje zbog predviđanja pobede Italije na Evroviziji, a onda je usledila i prosidba.

"Evo, ovako, izvoli svojih 20 evra. Primopredaja je izvršena", rekla je Marija.

Kako nije mogla da sakrije oduševljenje Sanjinim raskošnim glasom i atmosferom koju je napravila na koncertu, kao grom iz vedra neba usledilo je Marijino pitanje:

"Hoćeš da se udaš za mene?", pitala je Šerifovićeva.

"To ti je završeno", odgovorila je Sanja.

Ovako je to izgledalo:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!