KONTROVERZNE!

BOMBA! MILION PREGLEDA ZA DAN, MREŽE GORE ZBOG TEODORE I URAGANKI: Poskidale se i zapalile region - PRVE u trendingu!

Autor Branka Bajić

Teodora Džehverović i Hurricane imaju novi spot za pesmu "Kontroverzne", kojim su za samo 24 časa dostigle milion pregleda na Jutjubu i postale prve u trendingu.

Izvor: YouTube/screenshot/IDJ video.TV

Jedne od najfatalnijih srpskih pevačica, Teodora Džehverović i popularne "Uraganke", članice grupe "Hurricane", udružile su snage inapravile pravi bum na domaćoj muzičkoj sceni

Nova pesma "Kontroverzne", za koju su objavile i provokativan spot, vinula ih je u sam vrh trendinga na Jutjubu, a do sada su ostvarile više od milion pregleda. 

"Možete li da zamislite kakva će ovo bomba da bude?", pitala je Teodora pratioce na Instagramu pred premijeru pesme i spota, i ispostavilo se da zaista i jeste BOMBA. 

Spot obiluje atraktivnim kadrovima, pevačice su pokazale atribute i dolile ulje na vatru, a društvene mreže su se usijale od komentara.

"Nekako je bio prirodan sled događaja da nas četiri odradimo pesmu. Toliko ljudi nam je pisalo", izjavila je Sanja Vučić za medije, a Teodora je rekla da devojke imaju brutalnu energiju, kao i ona, te da bi bio greh da nisu zajedno snimile pesmu. 

Uživajte i pogledajte koliko su "Kontroverzne"!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!