GORE MREŽE ZBOG DETALJA NA KONSTRAKTINOJ UNIFORMI - IZVEZENA PSOVKA! "I šta ćemo sad" ima nastavak, pogledajte PORUKU

Konstraktina uniforma medicinske sestre glavna je tema društvenih mreža zbog reči koja je izvezena na njoj, a poruka je oduševila sve!

YouTube/screenshot/Eurovision National Finals

Konstrakta je u ponedeljak održala prvu probu u Torinu, gde će pesmom "In corpore sano" predstavljati Srbiju na predstojećoj Evroviziji, a nastupiće druge polufinalne večeri, 12. maja

Svi navijamo za umetnicu koja je napravila pravi bum na domaćoj sceni, a kako stvari stoje, prognoziraju joj veliki uspeh na najvećem muzičkom festivalu. 

Nakon probe, pažnju je privukao i jedan detalj na čuvenoj Konstraktinoj uniformi i mreže su preplavljene baš ovom ovom fotografijom, a komentari se usijali zbog reči koja je izvezena

Društvene mreže bruje o tome da na beloj uniformi medicinske sestre piše "je**ga".

Konstraktin nastup je precizno, do najsitnijeg detalja osmišljen i tematski prati pesmu, a umetnica sa sobom ima sto, stolicu, lavor, sapun i peškire kao rekvizit, dok je oko nje hor u crnim odorama.

Reč o kojoj svi pričaju mogla bi "slučajno" biti nastavak onog čuvenog stiha "I šta ćemo sad"...

Pogledajte!

Pogledajte i kako je Konstrakta ispraćena iz Beograda:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!