Muzika

TEA DALA 10.000 € ZA OBRADU ALBANSKE NUMERE?! Izvodi je pevačica koja je pokazala DVOGLAVOG ORLA na Evroviziji!

Autor Anja Konstantinović

Tea Tairović skoro bez najave izdala je album "Balkanija" i napravila haos, a za samo 48 sati neke od pesama na Jutjubu već imaju više miliona pregleda.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel/RTS/screenshot

Jedna od numera koja se izdvojila jeste "Dubai", a kako Kurir Stars saznaje, ova brza pesma je navodno obrada albanske pesme "Leje", koja broji skoro sedam miliona pregleda i koju u originalu izvodi Ronela Hajati, koja je našoj javnosti najpoznatija kao predstavnica Albanije na ovogodišnjoj Evroviziji u Torinu.

Ronela tada nije prošla u finale takmičenja, a izazvala je i pravi skandal kada je na kraju svog nastupa pokazala znak "velike Albanije" - dvoglavog orla. Njen nastup je, inače, trebalo da izgleda potpuno drugačije, ali je u poslednjem trenutku morala da promeni koncepciju istog, koji je po pravilima Evrovizije bio previše eksplicitan.

"Čak i da sam ušla u finale, bila bih poslednja! Znam! Ali količina ljubavi koju sam dobila je ogromna! Pobedila sam na Evroviziji jer sam osvojila publiku! I publika je uvek u pravu! Volim vas", napisala je tada Ronela na svojim društvenim mrežama.

Na Teinom albumu sve pesme su obrade bugarskih, grčkih i albanskih hitova, a kako tvrde upućeni za pomenuti list pevačica je ovu pesmu navodno platila 10.000 evra, koliko je dala i za hit "Hajde", koji takođe potpisuju albanski autori. Svi autori su uredno potpisani, a kada je snimila ovu pesmu, pevačici verovatno nije bilo ni na kraj pameti da može imati problema i da će naići na moguće kritike samo zato što ovu pesmu u originalu izvodi Hajatijeva, koja je u našem narodu postala omražena nakon takmičenja u Torinu.

Ovog leta Tea, koja za jedan nastup uzme 5.000 evra, će imati 52 nastupa, koliko je za sada zakazano, od kojih će zaraditi vrtoglavu sumu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi