Muzika

TATA POZAJMIO PARE ZA BENZIN, A MAMA NAPRAVILA SENDVIČE I ZAMRZLA LIMUNADU: Aca pokazao roditelje - ima dobar razlog!

Autor Dragana Tomašević

Aca Sofronijević jedan je najboljih harmonikaša na našim prostorima, a da bi to postao njegovi roditelji Milena i Radovan su se odricali mnogih stvari.

Izvor: Screenshot/TV Prva

Aca Sofronijević je svojevremeno otkrio da ne bi uspeo u svom poslu na nije bilo podrške i žrtve roditeljka.

Aca je još kao dete maštao kako na velikoj sceni svira sa najvećim zvezdama, a da bi mu to ostvarili, njegovi roditelji su i poslednji dinar davali na njegove časove i usavršavanje.

"Moji roditelji su sve za mene odvajali da se časovi harmonike plate da idem na takmičenje. Sećam se te 1993. godine kada sam osvojio tu Prvu harmoniku Srbije još u petlićima, tata je pozajmio novac za gorivo, tada se gorivo izvlačilo na crevo. Odemo u hotel, a mama zaledi limunadu za ceo dan, napravi sendviče, nema u hotelu da se ruča", rekao je jednom prilikom Sofronijević za Story i nastavio:

"Ja sam još kao mali znao da poštujem tu neku muku i ulaganje porodice u sebe. Ali, sam takođe znao da je moj zadatak da vežbam, da slušam mog profesora, da se bavim harmonikom na taj način, da iskoristim to vreme što oni plaćaju za mene, a ne samo da dođem da sam bio.Uvek sam se trudio i onda je taj trud malo po malo uspeo da se naplati".

Aca je sada sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelio porodičnu fotografiju i pokazao svima da se sa roditeljima uputio na odmor u Crnu Goru.

"Evo posle 30 godina idemo na more zajedno mi Sofronijevići...", napisao je on na Instagramu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!