ZOVU GA PRINC OD VRANJE I KAŽU DA JE ISTI RUSLANA! Pokidao na bini, ako pobedi prvo će pojesti gurmansku PLJESTAVICU!

Mladi pevač Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje nastupio je pod rednim bojem pet.

RTS/ printscreen

Mladi pevač Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje u prvoj polufinalnoj večeri "Pesme za Evroviziju", predstavio se numerom "Cvet sa Istoka", a s obzirom na to da važi za jednog od favorita, neposredno pred nastup je istakao da zbog toga oseća jednu vrstu pritiska.

"Kladionice nisam pratio, ali to laska. Uglavnom smo dobijali komentare da smo među favoritima zato što smo se izdvojili na Jutjubu po gledanosti, a ne mogu da slažem da to ne stvara pritisak, ali to i te kako laska, a mi smo se stvarno potrudili da opravdamo ta očekivanja. Jako dugo sam se spremao i jedva čekam da Srbiji pokažem to", poručio je Princ prisutnim medijima.

Na pitanje šta će prvo uraditi ako bude predstavljao Srbiju na Evroviziji, Princ je imao duhovit odgovor - "Prvo ću da pojedem veliku gurmansku pljeskavicu da se stabilizujem, a onda ćemo da vidimo".

Istakao je i da mu laska što ga korisnici društvenih mreža zbog stajlinga upoređuju s Ukrajinkom Ruslanom, koja je 2004. godine pobedila na Evroviziji - "Naravno da laska s obzirom na to da se nastup još uvek nije desio. Kako god, komplimenti znače jer ovo je tek početak".

Pogledajte delić njegovog nastupa:

Kao i šta je rekao neposredno pred nastup!

This browser does not support the video element.

Favorit na kladionicama Princ uoči nastupa na Beoviziji  Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!