Muzika

MI NEMAMO LEĐA KAO DRUGI NA OVOM TAKMIČENJU: Večeras finale Pesme za Evroviziju - Kristina Kovač "pecnula" na Fejbuku

Autor Dragana Tomašević

Kristina Pevač, autorka pesme s kojom se pevačica Nađa plasirala u finale izbora za predstavnika Srbije na Eurosongu, pozvala fanove da glasaju "jer one nemaju leđa"

10.11.1974. Kristina Kovač
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Pevačica i kompozitorka Kristina Kovač, poslednjih nedelja je aktivna na društvenim mrežama zbog takmičenja Pesma za Evroviziju, domaćeg izbora za srpskog predstavnika na Eurosongu. Njena pulenka Nađa se plasirala u finale numerom "Moj prvi ožiljak na duši", a sada se Kristina oglasila na Fejsbuku kako bi pozvala gledaoce da glasaju za nju.

Kristina se ovom prilikom zahvalila svima koji su u prvom polufinalu glasali za mladu pevačicu, a potom poručila: "Ne, Nađa i ja možda nemamo leđa kao mnogi drugi na ovom takmičenju, možda nemamo milione pregleda, plaćene promocije, svitu od 30 ljudi u timu, podignut hajp, status favorita... ali sam sigurna da imamo nešto mnogo bolje od toga".

Pogledajte njenu objavu:

 Na binu će večeras izaći 16 takmičara, a ovako ste vi glasali ko zaslužuje da odnese i pobedu i predstavlja Srbiju na Pesmi Evrovizije:

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!