FINALE PZE 23

DŽIPSI U FINALU POKAZAO DEČKA! On mu je najveća podrška i PRVI PUT se pojavio pred kamerama - pogledajte kako izgleda!

Autor Branka Bajić

Jedan od favorita na ovogodišnjoj Pesmi za Evroviziju, Džipsi, pokazao je dečka, koji je došao da ga podrži u velikom finalu!

Izvor: RTS Screenshot

Večeras se u finalu Pesme za Evroviziju '23 šesnaest izvođača bori za pobedu i neko od njih će predstavljati Srbiju na ovogodišnjem Eurosongu u Liverpulu, čiji slogan ove 2023. godine glasi "Ujedinjeni muzikom".

Jedan od favorita je Džipsi, koji se pred kamerama večeras pojavio sa svojim dečkom, na iznenađenje mnogih. On mu je najveća podrška, a pred kamerama se ovom prilikom pojavio prvi put.

"Kada se priča o tim temama, priča se kao da smo mi neke egzotične životinje", poručio je Džipsi pred finale komentarišući način na koji ljudi govore o Romima i dodao: "Ja se nadam da će ovo nekako da pomogne ljudima koji su kao ja, ne bih vam to ni rekao da nisam mislio da je značajno što se nalazim ove".

Zanimljivo je da je Džipsi, dok je pozirao s partnerom Ognjenom, pokazao srednji prst.

Pogledajte i kako su voditelji, Dragana Kosjerina i glumac Milan Marić, zablistali u elegantnom izdanju za ovu specijalnu priliku:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!