Muzika

SRAMOTA DA OD SRBIJE DOBIJEMO 12 BODOVA, A MI NJIMA NE DAMO NIJEDAN: Predstavnik Slovenije na Evroviziji zapalio mreže!

Autor Dragana Tomašević

Frontmen benda Joker Out se oglasio nakon finala Pesme Evrovizije

Izvor: Twitter/screenshot/avendžer

Predstavnik Srbije Luke Black, završio je na 24. mestu u velikom finalu Pesme Evrovizije. Srpski predstavnik je dobio poene od samo 5 zemalja - Italije (1), Nemačke (4), Portugala (4), Hrvatske (4), Islanda (1). Od publike je Luke Black dobio samo 16 poena, a mnogi su nakon finala komentarisali glasove srpskog žirija, koji je maksimalan broj poena dao Sloveniji.

Iz Beograda se za studio u Liverpulu uključila voditeljka Dragana Kosjerina i saopštila kako je glasala Srbija. Maksimalnih 12 poena dali smo Sloveniji, koja našem predstavniku nije dala nijedan poen. Zbog ovoga se nedugo nakon završenog finala oglasio i frontmen grupe Joker Out, pevač srpskog porekla Bojan Cvjetićanin i rekao "sramota da mi od njih dobijemo 12 poena, a ne damo im nijedan".

Pogledajte:

Predstavnici Slovenije su u finalu bili favoriti srpskog predstavnika, a članovi benda su se radovali i kada je Luke Black prošao u finale Eurosonga.

 Ovako je izgledao nastup Luke Blacka u finalu:

 Nastup Slovenije:

A, ovako je slavila Šveđanka:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!