TUŽAN KRAJ

PREMINULA SLAVNA PEVAČICA (48): Pokušala da se ubije kod kuće, pa umrla u bolnici! "Depresija ju je savladala"

Autor Branka Bajić

Koko Li je preminula uprkos naporima lekara, a vest su potvrdile njene sestre na društvenim mrežama.

Izvor: Instagram/cocolee

Kinesko-američka pevačica i tekstopisac iz Honk Konga, Koko Li, peminula je u 49. godini, nakon što je pokušala sebi da oduzme život kod kuće, saopštila je njena porodica. 

Sestre ove slavne zvezde potvrdile su informaciju o smrti i na Fejsbuku i Instagramu, navodeći da se dugo borila s depresijom. 

"Ove godine je trebalo da obeleži 30. godišnjicu prisustva u muzčkoj industriji. Tokom svoje 29-godišnje karijere, ne samo da nam je donela beskrajnu radost i iznenađenja svojim moćnim pesmama i plesnim nastupima, već je neumorno radila i na otvaranju puta kineskim umetnicama na međunarodnoj muzičkoj sceni", napisala je njena sestra Nensi Li.

"Iako je Koko potražila stručnu pomoć i dala sve od sebe da se izbori sa depresijom, taj demon u njoj ju je, nažalost, savladao", dodala je.

Koko Li je tokom vikenda pokušala sebi da oduzme život u svojoj kući, nakon čega je hitno prebačena u bolnicu. Uprkos naporima lekara da je spasu i probude iz kome, preminula je u sredu, 5. jula.

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!