Muzika

CELA EVROPA SLUŠA REP: Britancima Eminem nama Džala Brat i Devito - objavljen spisak najslušanijih, ovaj pevač "zalutao"

Autor Dragana Tomašević

Na Redditu je objavljena mapa najlušanijih izvođača u Evropi. U našem regionu se izdvajaju dva repera, a pogledajte kako je u ostalim zemljama u komšiluku

Izvor: Instagram/jalabrat/MONDO, Stefan Stojanović

Na popularnom sajtu Reddit, objavljena je mapa muzičara koji su u poslednjih godinu dana bili najlušaniji u Evropi. Radi se o broju pregleda na Jutjubu, a podaci su preuzeti sa stranice charts.youtube.com.

Kada je naš region u pitanju, Džala Brat je najlušaniji u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Sloveniji, a Devito je bio najslušaniji u Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji.

Još jedan reper se istakao na mapi, u pitanju je RAF Camora koji je najpopularnji izvođač u Austriji, a na listi se našao i slavni američki reper Eminem. Maršala Medersa slušaju u Velikoj Britaniji, Norveškoj, Švajcarskoj i Islandu, dok je samo jedan pevač "zalutao" na ovu listu repera.

U pitanju je pevač Ed Širan, koji je bio najslušaniji muzičar u Velikoj Britaniji i Irskoj.

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!