Muzika

PRE 10 GODINA SMO JE GLEDALI NA PESMI EVROVIZIJE: Tužila produkciju, sada ide na Beoviziju - Mirna na sceni sa sestrom?

Autor Dragana Tomašević

Pevačica Mirna Radulović navodno će se ponovo naći na izboru predstavnika na Pesmi Evrovizije

Izvor: Instagram/screenshot/realmirna

Pobednica "Prvog glasa Srbije" Mirna Radulović pre deset godina je nastupala sa Sarom Jovanović i Nevenom Božović na Pesmi Evrovizije. Pevačice su u polufinalnoj večeri završile na 11. mestu, i izgubile plasman u finale muzičkog takmičenja, nakon čega je svaka od pevačica nastavila solo karijeru.

Saru i Nevenu neretko gledamo na nastupima i televiziji, ali Mirnu, koja je svojevremeno čak tužila produkciju PGS, nismo viđali poslednjih godina. Nastavila je da se bavi pevanjem, nedavno je otkriveno da je u vezi sa MMA borcem, a sada Kurir piše da se vraća na scenu i to opet na izboru za predstavnika Srbije na Pesmi Evrovizije. Ovog puta će joj na bini društvo praviti sestra.

"Mirna i Nera su zajedno snimile duet, koji ima tematiku koja govori o odnosu dve sestre. Znam da sada i snimaju spot i da se trenutno nalaze u Dubaiju, gde i živi njena sestra bliznakinja. Za ovu pesmu kontaktirale su aktuelne autore, Slavka Milovanovića, Keija i Mikosa Mikelija koji u poslednje vreme rade sa mnogim zvezdama. Prijavile su se za Beoviziji, i očekuju dobar plasman. Interesantno je da će njihov duo imati naziv 'Nemir' što kada pogledate njihova imena daje jednu celinu. Nera i Mirna - Nemir", rekao je neimenovani izvor.

Mirna se ovim povodom još nije oglašavala.

  BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!