Muzika

NIKAD BOLJA ŽURKA NA EXIT-U 2024: Otkriveni PRVI IZVOĐAČI - Evo ko će biti zadužen za žurku na Petrovaradinu!

Autor Katarina Bojović

Otkriveno ko će nastupati na Exit festivalu u julu 2024. godine.

Izvor: Promo

Intresovanje za jedan od najvećih muzičkih festivala u Evropi iz godine u godinu sve je veće, a organizatori Exit festivala uveliko rade na pripremi velikih žurki koje će se održati tradicionalno, u julu 2024. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Grad Novi Sad i naredne godine ugostiće veike zvezde raznih žanrova muzike, a nakon što su najavljena prva imena, stiglo je još fantastičnih informacija o izvođačima. Među prvom petorkom izdvojio se Karl Koks, dok će ljubitelje Exit-a zabavljati i Black Eyed Peas, Rudimental, Coroner, Tom Morelo i mnogi drugi. Evo i liste hedlajnera:

Izvor: MONDO/Katarina Bojović

Povodom velikog ineresovanja čelnici ovog poznatog i nagrađivanog festivala muzike odlučili su da dodaju još jedan dan lude zabave, te će Exit naredne godine početi već 10. jula i trajati zaključno sa 14. danom istog meseca. Prvog dana festivala, 10. jula, glavni stejdžnosiće ime Nikola Tesla i izvodiće se performans posvećen njemu.

"Posebno za ovu priliku, odlučili smo da produžimo EXIT Festival i uključimo i 10. jul, datum rođenja Nikole Tesle, kada će Glavna bina biti obasjana Starseeds takeover performansom posvećenom njemu, jednom od najsvetlijih umova u istoriji", stoji u najavi.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

BONUS VIDEO:

 (MONDO/K.B)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!