Muzika

BRESKVICA NA PESMI ZA EVROVIZIJU - OVO NISTE VIDELI U PRENOSU! Pojavila se u beloj haljini, a na njoj skrivena poruka?

Autor Dragana Tomašević

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica izvela "Gnezdo orlovo" u prvoj polufinalnoj večeri domaćeg izbora za predstavnika na Pesmi Evrovizije

Izvor: ATA Images/Damir Dervišagić

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica napravila je pometnju na domaćoj sceni još kada se pre nekoliko godina pojavila uz svog tadašnjeg dečka Mihajla Veruovića Vojaža.

Ljubav nije potrajala, ali interesovanje za nju itekako jeste. Javnost interesuje gde živi, ko je njen stariji dečko policajac, ali i šta misli o komentarima koleginica, tačnije Jelene Karleuše koja je za nju izjavila da je "neverovatno glupa".

Sada diže prašinu numerom "Gnezdo orlovo" kojom se bori za titulu predstavnika Srbije na Pesmi Evrovizije u Švedskoj, a njeno glasovno umeće imali smo prilike da čujemo u prvom polufinalu domaćeg izbora.

Breskvica se pojavila u stilizovanoj nošnji - nosila je belu haljinu, pojas, krila... a kasnije su reporteri uslikali i detalje koji se nisu videli u prenosu!

Na haljini se vidi print grana drveta, a ispod haljine - patike.

Pogledajte šta je sve "sakrila" od kamera u prenosu:

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!