Muzika

TVITER GORI ZBOG BRESKVICE U MINIĆU! Na pesmi za Evroviziju u beloj dugoj haljini, a na nastupu GOLE NOGE i tetovaže

Autor Jana Desovski

Zbog jedne objave o Breskvici, društvena mreža "Tviter" gori.

Izvor: Instagram/printscreen/brrrreskvica/ATA Images/Damir Dervišagić

Anđela Ignjatović Breskvica nastupila je u prvom polufinalu Pesme za Evroviziju i plasirala se u finale koje će se prikazivati na prvom programu RTS-a, drugog marta, tačnije u subotu.

Mlada pevačica je izvela numeru "Gnezdo orlovo" oko koje se podigla velika prašina, a danima već "gori" Tviter zbog svih pesama kao i izgleda takmičara na "PZE". Jedan tvit je nasmejao masu, a u opisu fotografije stoji: "Subotom uveče - Nedeljom u crkvi". Na obe slike je "Breskvica", ali je jedna slika sa nastupa u klubu, gde je ona u miniću, dok je druga slika sa polufinalne večeri Pesme za Evroviziju, gde je ona u beloj haljini.

Ona je na belu haljinu stavila i pojas koji je deo narodne nošnje, a njen nastup su upotpunili i mladići u pozadini koji su lupali tapan i svirali gajde. Mnogi su komentarisali i krila koja je Breskvica nosila kao detalj i smatrali su da treba budu bar malo "veća".

Pogledajte fotografiju koja je nasmejala nekadašnji Tviter, koji je preimenovan u "X":

 Ovako je izgledao Breskvičin nastup na "PZE":

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/J.D.)