Muzika

BRESKVICA JE PROZIVALA, ONA PONELA KRPE U POLUFINALE! Konstrakta pre dve godine prala ruke u lavoru, pogledajte je sad!

Ana Đurić Konstrakta ponovo u trci za predstavnicu Srbije na Pesmi Evrovizije

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Večeras se održano drugo polufinalno veče Pesme za Evroviziju, a sve oči su uprte u "povratnicu" i predstavnicu Srbije na Pesmi Evrovizije 2022. godine Anu Đurić Konstraktu!

Pevačica koja je branila boje naše zemlje numerom "In corpore sano" sada izvodi "Novo bolje", a njen nastup je, poput onog lavora, bokala i sapuna, ostavio gledaoce bez daha.

Konstrakta i ove godine važi za jednog od favorita, baš kao i Breskvica koja je pre nekoliko dana "isprozivala" stariju koleginicu rekavši da je Anina pesma "fora", a ne "srpska" kao njena.

Konstrakta je u polufinalu prvo đuskala uz Zejninu pesmu:

A, potom pokazala šta nam je spremila za potencijalni odlazak u Švedsku - mesila je hleb na bini!

Izvor: RTS / Printscreen

U finale koje će biti održano 2. marta, plasirali su se: Kristina, Lena Kovačević, Mira, Bojana i David, Breskvica, Marko Mandić, Keni nije mrtav i Zorja, a u četvrtak veče spisak je "kompletiran", u finale idu Iva Lorens, Konstrakta, Dušan Kurtić, Zejna, Teya Dora, Milan Bujaković, Nemanja Radošević i Džordži!

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!