DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO NA EVROVIZIJI! Zbog ove fotke mnogi misle da je pobeda Švajcarske nameštena

Društvenim mrežama kruži fotografija zbog koje mnogi tvrde da je pobeda Švajcarske na Evroviziji nameštena!

YouTube/ Eurovision Song Contest /printscreen

Evrovizija 2024. je završena, ali strasti se ne smiruju. Pobedu je odneo Nemo Metler, predstavnik Švajcarske, koji je minut nakon proglašenja polomio trofej i prst. Ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, mnogi ne mogu da se pomire da je Švajcarska pobedila.

"Bejbi Lazanja je pokraden", komentar je koji sve više ljudi objavljuje, a sada se širi fotografija zbog koje su mnogi fanovi ubeđeni da je sve bilo namešteno. Jedan korisnik mreže "X" uporedio je izgled scene ovogodišnje Evrovizije i švajcarsku zastavu. "Ne verujem u slučajnosti", napisao je. Skoro niko nije primetio da je scena istog oblika kao i zastava zemlje koja je pobedila.

Objava je za kratko vreme dobila hiljade lajkova, a mnogi su pisali da je pobednik unapred znao šta će se dogoditi. Podsetimo, Nemo je Švajcarsku na Pesmi Evrovizije predstavljao sa numerom The Code. On je u novembru 2023. dospeo u centar pažnje zahvaljujući klasifikovanju u nebinarno rodno opredeljenje, što znači da Nemo insistira na srednjem rodu ličnih zamenica.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Evrovizija  TikTok/vanjafotovic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/T.V.)