PREMINUO PEVAČ BENDA "CRAZY TOWN" ZA KOJIM SU SRPKINJE LUDELE: Pronađen mrtav u svom domu u 49. godini

Pevač čuvenog benda "Crazy Town" preminuo je 49. godini.

printscreen/youtube/Crazy Town

Pevač kultnog benda "Crazy Town" Šifti Šelšok, kojem je pravo ime Set Binzer,pronađen je mrtav u svom domu u 49. godini, prenose svetski mediji.

Uzrok smrti zasad nije poznat.

Podsetimo, Šelšok je postao slavan početkom 2000-ih sa bendom "Crazy Town" čiji je najveći hit bio "Butterfly", koji je bio broj jedan na muzičkim listama širom sveta, uključujući Billboard Hot 100.

Crazy Town  YouTube

Pesma je bila apsolutni hit širom sveta, a čak su i u Srbiji bili veoma popularni, te su mnoge devojke ludele za zgodnim plavušanom.

Bend je izdao naredni album 2002. godine, ali se ubrzo raspao nakon sumornog komercijalnog nastupa. "Crazy Town" su se ponovo formirali 2007. i objavili svoj treći album, The Brimstone Sluggers, 2015. godine.

Izvan Crazy Town-a, Šelšok je imao hit sa britanskim producentom Polom Oukenfoldom, uključujući "Starry Eyed Surprise".

Pol i Šelšok  YouTube

Pevač se godinama borio sa zavisnošću od droge i alkohola, a čak je bio i u komi.

Takođe se pojavljivao i u različitim rijaliti programima kako bi se izborio sa svojom zavisnošću, uključujući Celebrity Rehab 1 i 2, i Sober House 1 i 2.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"UMRO SAM DVA PUTA, OSEĆAJ JE DIVAN!" Velimir Abramović opisao iskustvo kliničke smrti: Duša posmatra sebe iz drugog ugla  kurir televizija

Izvor: Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!