"Nagledali smo se degutantnih stvari na Evroviziji": Danica Crnogorčević nije htela na takmičenje, on jedva čeka

Folker Boban Rajović takmičiće se na crnogorskom izboru za predstavnika na Pesmi Evrovizije

MONDO/Stefan Stojanović

Nedugo nakon što je objavljeno da se posle nekoliko godina Crna Gora vraća na muzičko takmičenje za Pesmu Evrovizije, stigla su i prva imena prijavljenih učesnika, ali i onih koji su odbili da učestvuju.

Među njima su Sergej Ćetković i Danica Crnogorčević, a sada je Boban Rajović, folk pevač koji je predao numeru na domaći izbor Montesong, otkrio u emisiji da "nije čekao ni trena" da se prijavi.

"Mnogo mi je drago što se ponovo priča o Evroviziji i što smo uspeli da vratimo Crnu Goru na takmičenje. Smatram da sam regionalno veoma poznat i iza sebe imam 25 godina karijere. Mnogi se pitaju šta će meni to. Hejteri su poznati po negativnim komentarima ali ja sam spreman na njih. U ovu priču ulazim potpuno opušteno", rekao je Rajović na Kurir televiziji i otkrio da li je spreman na kontroverzne nastupe koji poslednjih godina privlače najviše pažnje.

Pročitajte još: Otpevala Novakovu omiljenu pesmu, pa odbila Eurosong: Danici nudili da predstavlja Crnu Goru, odmah se oglasila

"Pravljenje dobrog performansa mi apsolutno nije strano. Moram napomenuti da ću se držati granica normale, da neću obrukati scenu niti državu koju zastupam. Na sceni Evrovizije u proteklih nekoliko godina imali smo priliku da vidimo razne degutantne stilove muzike i nastupa. Živimo u takvom vremenu ali to ne znači da i ja moram ići u krajnost", rekao je Rajović i dodao:

"Ja sam čovek koji je odrastao u Kopenhagenu, vučem korene iz Crne Gore i živim u Srbiji. Zbog svoje karijere obišao sam celu planetu i upoznao sam se sa svim kulturama. Želim da kažem da sam ja ostvaren čovek u svakom smilu. Ako je nekome ova pobeda potrebnija, ne smeta mi".

Podsetite se nastupa o kojem se prošle godine najviše pričalo:

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Boban Rajović o učešću na Evroviziji  Kurir televizija