Zahvaljujući braku sa glumicom Jelisavetom Orašanin, košarkašu Milošu Teodosiću ponuđeno je da se pojavi u novoj sezoni hit serije "Vojna akademija", tvrdi "Kurir".

Jelisaveta od početka serije tumači lik Roksande, a sada je dala šansu i svojoj jačoj polovini da pokaže glumačke sposobnosti! Ideja producenata je da se košarkaš kao gost pojavi u jednoj epizodi, baš kao što su gledaoci u prošloj sezoni tako mogli da vide Vladu Georgieva. Teo će igrati sebe i snimiće nekoliko kadrova u kojima će pričati i ponašati se baš kao i u stvarnom životu.

Oko njega neće biti mnogo posla jer je spase učenja tekstova, šminkanja i maskiranja, osim ako ga ne savlada trema jer se nikad nije pojavio u nekom filmu ili seriji, ali ne sumnjamo da će mu žena pomoći da prebrodi sve prepreke ukoliko se odluči na ovaj korak.

Srpska glumica na semaforu Stejpls centra! FOTO

Ovaj list prenosi da se Teu dopala ideja da kao zvezda dobije svoje scene, a pogotovo jer će tako više vremena provoditi sa Jelisavetom. Kada se pohvalio prijateljima da postaje glumac na jedan dan, navodno su se našalili sa njim da je "preko kreveta" dobio ulogu.