Kim Kardašijan se proslavila SAMO zato što se snimala u spavaćoj sobi!

Ne treba niko da nam kaže da su krpice, šminka, rijaliti i stotine miliona dolara tu zbog kvaliteta tih istih krpica Kim Kardšijan... tu su jer se davno, davno, Kim snimala u spavaćoj sobi s bivšim dečkom, a onda ušla u istoriju - njen klip je nedavno proglašen za "najgledaniji video za odrasle na svetu".

Šta, poštoji JOŠ JEDAN snimak?!

Svesna je toga i mama i menadžerka Kris Džener, koja upravlja karijerama svih ćerki i koja je to, ne baš direktno, potvrdila gostujući u emisiji "OBJECTified".

Iako nije direktno rekla da je svesna da je Kardašijan rijaliti tu jer se Kim skinula i snimila, provukla je to kroz razgovor... "Ne mogu da se protivim onome što drugi kažu", rekla je Dženerova i dodala da joj je "bilo teško kada je video objavljen".

"Ono što sam naučila iz tog iskustva je činjenica da ništa nije nemoguće ako imaš porodicu uz sebe. Bila sam očajna, svakoj majci bi bilo teško", dodala je ona, nakon čega su krenuli komentari na društvenim mrežama da laže, ali i tvrdnje da je upravo ona i pustila taj snimak u javnost.

Deceniju kasnije? Milioni i milioni dolara i jedna ćerka milijarderka.