undefined državni posao

"Državni posao" biće emitovan na SuperStarTV kanalu mts televizije (kanal 103 mts TV za Srbiju, Superstar 18 za Crnu Goru i 301 pozicija kanala za Bosnu i Hercegovinu)!

Nove epizode humorističkog igranog serijala počinju od ponedeljka, 11. februara, u 18:15h svakog radnog dana na SuperStar TV - kanalu koji je u rekordnom roku ušao među deset najgledanijih televizijskih kanala u zemlji.

SERIJA "BESA" - SVE ŠTO VAS ZANIMA

U novom serijalu i izmenjenom okruženju, naši slavni arhivatori Đorđe Čvarkov, Dragan Torbica i Boškić, naći će se pred sasvim novim izazovom – digitalizacijom. S obzirom na uvođenje savremenih tehnologija u administraciji, reorganizacija u državnoj firmi bila je očekivana, ali da li je omiljeni trojac komičara spreman da prihvati promene i suoči se sa izazovima digitalizacije?

"Pedeset godina smo radili bez da guramo ovo, ovaj laptop… Evo, vidite arhivu, sve je složeno, i sad smo došli da digitalizujemo. Nemamo obučen kadar, ovo neće biti laka tranzicija! Ljudi kod nas nisu spremni ni na kakvu vrstu promene i jako su tvrdi, uz dodatni problem obrazovanja kod nas," otkrili su nam momci kako će izgledati njihovo privikavanje na digitalizaciju.

Koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe, Vladimir Lučić, rekao nam je da je dovođenjem "Državnog posla" na SuperStar kanal napravljena prava stvar.

"Mislim da smo pronašli pravu temu, digitalizaciju koja je sada hit ne samo kod nas, već u čitavom svetu. Sređivanje arhiva, i uopšte prebacivanje funkcionisanja nekog državnog preduzeća na digitalno je izazov u kojem će oni naći inspiraciju za nove, smešne i zanimljive epizode," rekao je Lučić za MONDO.

DRŽAVNI POSAO: Kad sve pukne, idemo u privatnike!

Na predstavljanju za medije, Boškić, Torbica i Čvarkov su imali šta da kažu i na temu Jelene Karleuše i njenog mladeža, pogledajte!