Snimanje druge sezone domaće kriminalističke serije "Državni službenik" privodi se kraju, a uskoro ćemo na kanalu Superstar TV imati prilike da vidimo šta su nam ovog puta pripremili omiljeni agenti državne službe.

Ekipa MONDA je imala priliku da sa glumcima popularne serije popriča na setu i otkrije šta nam to tajni agenti spremaju u novoj sezoni.

Glumca Milana Marića, "uhvatili" smo nakon snimanja, vidno raspoloženog i nasmejanog, spremnog da nam odgovori na sva pitanja, ali i otkrije šta to od Lazara očekujemo u novoj sezoni.

"Cela druga sezona se bazira na tom velikom obrtu koji se desio na kraju prve sezone i Lazarevom saznanju da njegova žena Ana, suštinski je koleginica i da je u odnos sa njim ušla, jer joj je bio dodeljen da ga prati", rekao nam je Milan i istakao da će se u ovoj sezoni radnja vise bazirati na to kakav je odnos Ana i Lazara nakon velikog kraha.

U prošloj sezoni smo gledali teroriste, bombaše, strance, a sada gledamo IT zavrzlamu, otkrio nam je Radovan Vujović, dok je Marić istakao da se odnos Miloja i Lazara dodatno komplikuje.

MONDO/Goran Sivački Državni službenik serija

 Pored novih obrta videćemo i smene u glumačkoj postavi. Neki će se vratiti, neki otići, a stiže i bogato pojačanje - Nikola Rakočević, Petar Benčina, Ida Keskić, Stanislav Lehotski, Tanasije Uzunović, Miki Krstović, Momčilo Otašević.

Glumac Radovan Vujović, koju u seriji tumači lik Bakrača, rekao nam je da željno iščekuje da vidi kako je ispala druga sezona, koja je po njegovom mišljenju "kompleksija, bolja, zanimljivija od prve".

MONDO s prvim čovekom Službe: "Državni službenik" - očekujte neočekivano!

Milojeva "desna ruka" je na kraju prve sezone dobila ponudu koja se ne odbija, pa smo Vujovića pitali da li će Milojeva smena proteći glatko:

"Kad su politika, služba i slične stvari u pitanju to nikad nije onako kao što deluje na prvi pogled. Bakrača očekuju razni izazovi", rekao nam je Vujović i dodao da će biti "vanrednih situaacija" kada ćemo i Bakrača malo gledati na terenu.

Glumac nam je otkrio da je druga sezon “zaokružena celina”, ali da otvara prostor za potencijalnu treću sezonu:

"Mi radimo dokle god je to zanimljivo, dok ima smisla, dok je kvalitetno", rekao je Vujović za MONDO.

"Državni službenik" je radjen u produkciji Telekoma Srbije, a prikazivaće se na kanalu Super TV.