Tako nam stiže peta sezona popularne serije „Ubice mog oca“ - pored zahtevne teme vršnjačkog nasilja, gledaoci će konačno imati priliku da saznaju odgovore na pitanja koja se tiču ubistva Aleksandrovog oca. Pored toga, novu sezonu su obogatila brojna glumačka pojačanja, između ostalih i Branka Katić, koja je otkrila da će njen lik biti ključan u razrešavanju slučajeva oko kojih se vrti centralna tema.

Dugoočekivana serija „Pevačica“ kreće sa emitovanjem u septembru, a Milica Pavlović i njena koleginica Jelena Grujičić nisu krile oduševljenje i reči hvale o ekipi koja je radila na projektu, kao i međusobno jedna o drugoj.

Radno leto predstoji i za ekipu serije “Državni službenik” - snimanje treće sezone ovog kriminalističkog trilera zakazano je za kraj jula.
Pored toga, najavljeno je i snimanje nove serije „Bunar“, koja je specifična po tome što Igor Đorđević, pored tumačenja jedne od glavnih uloga, takođe potpisuje i scenario. Njegov lik je profesor filozofije Radomir, koji se nakon seksualne afere sa svojom učenicom seli u jedno selo u Šumadiji, gde mu društvo pravi sestra koju glumi Nataša Ninković.

Uz seriju „Bunar“, radi se i na razvoju nove serije „Baš Čelik“.

Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija, istakao je da je Superstar TV u proteklih nekoliko godina osvojio poverenje gledalaca i postao sinonim za najprestižniji domaći serijski program.

Producent Predrag Antonijević rekao je da podrška “Telekoma” izuzetno važna umetničkom timu i da je zahvaljujući njoj, kvalitet serija dostigao svetski nivo, a da su brojni nadolazeći projekti logičan potez obe strane.

Maksa Ćatović, ispred produkcijske kuće Film Danas, zaključio je da se u ovoj branši nikada nije više radilo, a najviše zahvaljujući Telekomu, koji prednjači po broju naslova.

Ksenija Rosić Telekom Srbija / Konferencija za novinare