Novo izdanje emisije "Zvezde Granda" donelo je nove svađe! Na sceni se pojavila takmičarka Karolin Velkovski koja je, između ostalog, otpevala pesmu Jelene Karleuše "Baš je dobro biti ja". Međutim, to se nije svima dopalo.

Žiri ju je nagradio sa velikih 5 glasova što joj je omugućilo direktan odlazak u baraž, a Saša Popović smatrao je da je malo falilo da bude za šesticu.

"Aj što nije bilo za 6 nego što Ceca preti ovde ko će da glasa zbog ove druge pesme, popustili svi ja se ne dam još. Rekla je 'Nemoj da bi neko glasao zbog ove Karleušine pesme'", rekla je Marija.

"Pa Ceca je među prvima dala glas", pravdao ju je Popović.

"Ja da, Marija ne! Rekla sam joj 'Daš li glas tako ne možeš moju ljubav da osvojiš'", otkrila je Ceca pa poljubila Mariju koja se smejala na sav glas.

saša popović
YouTube/Zvezde Granda/printscreen 

"Al' je Bosanc popustio, vidiš šta si mogao da dobiješ?", pitala ga je Marija aludirajući na Cecin poljubac.

"Otkud ti znaš da ja već nisam dobio?", našalio se Boske, pa objasnio svoj potez:

"Ovde sam odigrao duplu igru. Morao sam da glasam zbog Jelene a Cecu tipujem".

Nakon malo šale, žiri se vratio na komentarisanje takmičarke, i konstatovao da je devojka dosta napredovala u odnosu na prvi krug kada je imala samo jedan glas.

YouTube/Grand Online, YouTube/Grand Oniline/printscreen Zvezde Granda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!