Učesnici rijalitija "Bar" opustili su se u svom stanu pred spavanje, pa je Ivan ponovo glumio zavodnika.

On je prišao Andrijani i Kristini i to bez majice, pa je zaigrao striptiz. Andrijana je odmah skočila da mu se pridruži. Igrali su seksi ples, a onda ju je Ivan upitao da mu poliže telo, na šta je ona pristala.

"Au čoveče, ja večeras spavam sa Andrijanom", rekao je sav ushićen Ivan.

Andrijana je nakon ovog poteza objasnila da joj je dodir mnogo prijao jer je izolovana već duže vreme.

"Svi bi voleli da je to malo potrajalo, ovde niko nije osetio dodir... U stvari jeste, mnogo njih, ali evo ja nisam osetila muški dodir odavno pa je malo i prijalo", rekla je Andrijana.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Printskrin, Kurir TV Andrijana i Ivan, rijaliti Bar

A evo i video snimka za detaljniji pregled:

Rijaliti Bar Ivana Kurir televizija

Dođite u Bar, upoznajte se s takmičarima i uživajte u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BARa naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zapratite BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

(Mondo)