Da se rijaliti "Bar" razlikuje od drugih dokaz je i to što se fizičko nasilje kažnjava. Svi takmičari koji su do sada napravili problem i upustili se u neki vid fizičkog nasilja, momentalno su kažnjeni.

Učesnica Zorana napustila je rijaliti ne svojom greškom nego zbog toga što je njen ljubomoran dečko ušao u Bar i fizički se obračunao sa Damirom, a zatim se sukobio i sa obezbeđenjem.

Ivana je učesnica koja je izbačena prvih dana jer se obračunala sa Majom, a onda je i Maja izbačena zbog fizičkog nasilje sa nekoliko učesnika.

Pored toga, došlo je do mnogo grubih reči jer teško je sastaviti toliki broj različitih ljudi na jednom mestu. Produkcija rijalitija i dalje će nasilje kažnjavati, a ono što je od prvog dana najvažnije jeste da takmičari pokažu znanje u poslu i solidarnost. Iz dana u dan sve više shvataju svoje zadatke, a evo kako su izgledale najgore svađe koje smo do sada gledali:

Rijaliti Bar Kurir televizija

Dođite u Bar, upoznajte se s takmičarima i uživajte u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

Pratite Bar i na društvenim mrežama - Instagram, Facebook i YouTube! BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zarađenog i žive - da plate komunalije, stan i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT TV, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i BiH, MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud. Na sajtu kurir.rs dostupan je live stream, kao i gledanje epizoda nakon emitovanja.

(Mondo)