Voditeljka Suzana Mančić je jedno od najpoznatijih imena jugoslovenske scene, a nadimk "Loto devojka" koji je dobila zbog čuvene igre na sreću koja joj je i donela slavu, i danas je prati.

Bila je jedna od najlepših voditeljki, a izgledom i danas može da se pohvali. Često se seti perioda kada je bila najpopularnija, a sada je priznala da su je često osuđivali zbog multitalentovanosti, ali i zaključila da je u mnogim stvarima bila pionirka.

"Rušila sam tabue tokom karijere i svog javnog istupanja. Kao veoma mlada devojka izgubila sam ozbiljnu televizijsku ponudu da vodim emisiju na TV Beogradu", ispričala je Suzana i otkrila kako se to desilo.

"To se desilo jer sam učestvovala u jednoj predstavi, zapravo vodvilju koji se zvao 'Seksplozija'. Nastupala sam u jednom korsetu koji mi je specijalno napravljen. Baš onakav kakav je Gotje napravio Madoni, meni je taj korset napravila krojačnica Pozorišta 'Boško Buha'. Predstava je bila šaljiva, ali to je u to vreme bilo skandalozno. Nije bilo šanse da voditeljka koja radi na TV Beogradu igra i u takvoj predstavi. To je, recimo, bila prva granica koju sam srušila", kaže voditeljka i navodi da je i njena muzička karijera na samom početku bila dočekana na nož.

"Kada sam počela da pevam, to je opet bio tabu. Sećam se da su me na intervjuima tada često pitali: 'Šta ste vi ustvari?'. Odgovarala sam da sam Suzna Mančić! Govorili su mi da sam svašta, što je bilo vrlo uvredljivo. Moralo je da prođe neko vreme i to što sam bila multimedijalna na kraju je televizija najbolje iskoristila", priznala je Suzana.

loto.jpg
YouTube/screenshot/makibalkan 

Nakon 48 godina bavljenja javnim poslom, Suzana priznaje da sebe doživljava kao deo istorije dva medijska sistema.

"Osećam se kao deo istorije jugoslovenske i srpske televizije. Mnogo stvari i ljudi pamtim, pevača, književnika, slikara, glumaca, a to su sve legende regionalnog šoubiznisa. Nešto me gura iznutra da to prenesem i svojim ćerkama. Često ih pitam ko peva ovu pesmu, a ko je ovo bio, ako ne znaju, ja im obavezno kažem Đorđe Marjanović, Lola Novaković... Nisam ja nostalgična, ali drago mi je što sve to pamtim i znam", zaključila je Suzana Mančić u emisiji "Milizam".

Instagram / suzanamancicofficial, Instagram/suzanamancicofficial Suzana Mančić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!