Starleta Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, na svom automobilu ima reklamu sajta za odrasle na kojem se mogu pogledati njeni intimni snimci.

Maca kao i još neke poznate ličnosti na našoj javnoj sceni, ima profil na sajtu za odrasle, gde objavljuje svoje eksplicitne fotografije i video zapise.

Posao joj očigledno odlično ide, te je rešila da uloži i u reklamu, pa je na svom automobilu nalepila slova sa adresom sadržaja na kojem se nalazi njen eksplicitni materijal od kojeg zarađuje.

Krajem prošle godine je tražila i partnera za jedan od eksplicitnih klipova, a oglas je objavila na svom Jutjub kanalu.

Mondo/ Stefan Stojanović Maca Diskrecija

"Traži se muškarac iznad 20 cm, da je slobodan, da nije oženjen, ako me laže, neće dobro proći. Da se javi ku*onja, Beograđanin, da ima pločice na stomaku i da želi da se snimamo", rekla je Maca, a potom navela i kako izgleda prijavljivanje:

"Kako ćete se prijaviti ako ste iznad 20cm, lepi, visoki - poslati slike penisa sa metrom. Iz više uglova i napraviti jedan video jer se dešavalo da ga fotošopiraju. Desilo mi se to pre, kad ga vidim samo kažem 'obuci se".

Za praćenje Macinog profila naplaćuje se mesečna pretplata, a Maca jednom pokazala da je za samo mesec dana zaradila 9.187 dolara, što je oko 7.663 evra.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!