Ove nedelje biće održano finale Zadruge 5, a danima unazad se priča Zadruzi 6 i novim kandidatima koji će za par meseci ući u Belu kuću u Šimanovcima.

Jedan od njih je, navodno, i fudbaler Ognjen Vranješ.

"Uvek je pričao da bi ušao samo da se zabavi i bio zanimljiv narodu, a da, što se novca tiče, on zarađuje dovoljno i honorar mu ne bi bio najvažniji motiv. Sad je dobio ponudu da uđe u šestu sezonu, a ponudu će najverovatnije prihvatiti samo iz razloga što konačno želi da pokaže ko je i šta je", rekao je neimenovani izvor i nastavio:

"Ognjena su čelnici Pinka pitali da li postoje neki specijalni uslovi koje traži, ali on je rekao da će, ukoliko se prelomi da uđe, ravnopravno takmičiti sa ostalim učesnicima. Insistirao je samo da mu obezbede dovoljno mesta u garderoberu i da se ne otima ni sa kim oko kreveta".

Ognjen Vranješ je pre nekoliko godina dospeo u žižu javnosti zbog navodne afere s Jelenom Karleušom, zbog čega je završio na sudu.

undefined ognjen vranješ

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO, Srpski telegraf)