Sanja Grujić svojim aktivnostima u rijalitiju Zadruga ne prestaje da iznenađuje, pa se nedavno oglasila i njena majka. Ona je nedavno šokirala gledaoce onim što je izgovorila na račun svojih cimerki, koje je proklinjala zbog frizera, a sada je njena "vrela akcija" s Markom Stefanovićem "usijala" mreže.

Ljubavni par je iskoristio priliku dok su svi zadrugari spavali da se prepuste strastima ispod jorgan planine i zatresli krevet. Čini se da su emotivnom paru, koji se sve češće svađa i miri, popustile sve kočnice, pa su rešili da probleme reše "preko kreveta"

Njih dvoje su bez ustručavanja imali žestoku akciju pred punom spavaćom sobom, a iako je ovaj par ranije govorio da sebi nikad neće dozvoliti da imaju intimne odnose, očigledno im se to sve češće dešava.

YouTube/Zadruga Official Sanja Grujić u Zadruzi

Sanja Grujić i sin pevača Miloša Bojanića, Mikica ušli su jednom prilikom u žestoku raspravu. Oni su otkrili detalje njihovog odnosa pre ulaska u Zadrugu, a starleta je rekla i da su se viđali 2021. godine.

Pogledajte Sanjinu i Markovu žestoku akciju pred punom sobom:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!