Pre nekoliko godina društvene mreže su se usijale zbog snimka na kojem Luni Đogani, nekadašnjoj učesnici Zadruge, jedna obožavateljka gura evre u ruku nakon slikanja. Iako je Luni u tom trenutku bilo neprijatno žena je insistirala, a nekadašnja pevačica tada odišla bogatija "za koji dinar".

Sada je Aleksandra Nikolić, koja je sa voditeljem Milanom Miloševićem "pretresala" svoju vezu sa Dejanom Dragojevićem i aferu sa Filipom Carem, otkrila da se i njima dešavalo isto: "Oni su nam platili letovanje. Dobili smo dve hiljade, možda nešto više, evra", rekla je Aleksandra, nakon čega je Milošević pitao "kako se to vama daju pare".

"Pa nešto meni, nešto njemu. Recimo, Dejan ode u emisiju, onda oni dođu s kovertom, Dejan im kaže 'hvala, ne treba', ali oni insistiraju. Isto tako i meni. Dešavalo mi se pre da dobijam medvediće i to, ali nikada ništa ovako krupno".

Aleksandra je otkrila da je Dejan od podrške dobio i kameru i dron, a ona zlatni nakit. Pogledajte:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!