Dok je u seriji igrala snažnu, hrabru i jaku suprugu Sulejmana I Veličanstvenog, Hurem, koja se smatra najmoćnijom ženom Osmanskog carstva i koja je sultanu podarila šestoro dece, glumica Merjem Uzerli u privatnom životu vodila je veliku i tešku borbu s brojnim nedaćama koje su je umalo koštale života. Merjem jednom prilikom je otkrila da je tokom snimanja serije koja joj je donela svetsku slavu, prolazila kroz najteži životni period.

Na samom vrhuncu slave ostala je u drugom stanju sa tadašnjim partnerom Đanom Atešom, koji je od nje stariji 17 godina. Tada se spekulisalo da ju je muž ostavio i pokušao da primora da abortira. Glumici je to jako teško palo, zbog čega je u jednom momentu završila u bolnici za psihičke i mentalne bolesti u Nemačkoj.

"U Antaliji sam dobila nagradu za glumu, a te večeri sam pokušala da se ubijem. Otišla sam u hotelsku sobu i bacila sam statuu razbivši je, bila sam potpuno luda i isekla sam ruke, krv je bila svuda. Htela sam da se bacim sa balkona jer sam u tome videla jedini izlaz. Htela sam da nestanem, da me nema, da sam mrtva. U smrti sam videla spas. Psihički sam bila jako loše", rekla je Merjem svojevremeno i dodala da ju je uloga sultanije iscrpela.

"Uloga Hurem me je iscrpela. Živela sam tri godine za taj lik i potpuno sam se izgubila. Postajalo je sve teže i teže. Nisam mogla više da je glumim, jer je ona bila jaka žena, a ja sam postajala sve slabija", rekla je Merjem, koja je iz serije na kraju otišla i vratila se u rodni Berlin.

hurem
YouTube/screenshot/Muhteşem Yüzyıl 

Nakon odlaska iz kultne serija, glumica se brzo oporavila i rodila ćerkicu Laru Žeminu. U njoj je pronašla put do ozdravljenja i posvetila joj se u potpunosti. U januaru prošle godine postala je majka drugi put i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Lili Koi. Merjem i danas živi u Berlinu, a pre dve godine je u samom centru grada otvorila prodavnicu zdravih slatkiša.

U poslednje vreme veoma je aktivna na društvenim mrežama, a mnogi su primetili da je linuju dovela do savršenstva u odnosu na period dok je igrala Hurem. Merjem se neretko nađe na meti prozivki zbog estetskih korekcija na licu, kako stručnjaci kažu glumica je radila jagodice, popunila usta, a tvrde da je koristila i botoks.

Pogledajte kako Hurem sada izgleda:

Screenshot/Instagram/meryemuzerlimeryem Hurem

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!