Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su novi par u Zadruzi i ovih dana se samo o njima priča, budući da je on ostavio nevenčanu suprugu Anu jer se zaljubio u 22 godine mlađu Crnogorku. Nakon emisije "Pitanja novinara", u kojoj su naišli na brojne osude i zadrugara i javnosti, Anđela je želela da sazna šta se dešava s njenim dečkom, pa ga je ispitivala kada su ostali sami. 

Zvezdan Slavnić nije želeo da joj odgovori, ali je bila uporna, da bi joj on na kraju zapretio kako će od sada on biti taj koji će praviti probleme: "Ništa, nema problema. Sad ću ja malo da pravim probleme".

"Kakve probleme, ne razumem? Šta je trenutno problem? Ne bih da te smaram. Je l' te guši nešto, šta ti je? Kako mogu da ti pomognem? Šta god da treba ću da uradim, molim te. Je l' mogu nešto da uradim, ne postoji stvar koju ne bih uradila", nastavljala je Anđela, na šta joj je on odgovorio: "Ništa, sedi tu i budi mirna". Želela je da je zagrli, ali zagrljaj nije dobila. 

Zvezdan Slavnić je petnaest godina bio u vanbračnoj zajednici sa Anom, koja ga je čekala i da izađe iz zatvora, a koja je nakon njegove javne prevare poručila da je slobodna žena, kao i da se na ovu temu više neće oglašavati. 

U međuvremenu su Zvezdan i Anđela postali još prisniji...

YouTube/Zadruga Official Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

"Šta god da je bilo, stvarno ne mogu ništa da kažem, samo mogu da uzvratim da je ona veliki čovek i veliki prijatelj. Ja sam došao ovde, nisam imao u malom mozgu da će se desiti to što se desilo, pozadina razloga nije bitna, to se svakako već desilo", priznao je Zvezdan nedavno pred kamerama. 

Pogledajte kako izgleda Ana:

Instagram/ana_76___/screenshot ig

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!