Zvezdan Slavnić još jednom je prišao bivšoj nevenčanoj supruzi Ani Ćurčić, koju je pred kamerama prevario sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić. On je molio Anu za oproštaj, klečao na kolenima pred njom, ronio suze, a zatim Anđeli rekao da je definitivno došao kraj njihovoj romansi. Anđela je pokušala da pobegne iz Zadruge, a Zvezdan i Ana su napravili haos nakon još jednog razgovora kojim su pokušali da izglade odnose.

On je pobesno nervozno se šetao imanjem, a zatim pokupio kamenje iz dvorišta i uleteo u kuću. Zadrugari su se razbežali, a obezbeđenje je odmah uletelo, opkolilo ga i otelo mu kamenje kako bi sprečilo dalji haos.

Ćurčićeva je pokušala da smiri Zvezdana, te ga je zagrlila, dok je obezbeđenje sve vreme bilo oko njih i pratilo ih u stopu.

"Slušaj mene, zbog mene, zbog svega što sam prošla. Molim te zbog mene... Zagrli me", - govorila mu je Ana, a Zvezdan joj je poručio - "Neću, nemam zašto da te grlim".

Ni Ana zatim nije mogla da se iskontroliše, pa je počela da lomi Anđeline stvari. Ona je uletela u spavaću sobu i počela da uništava sve što ima veze sa Zvezdanom i Anđelom. Cepala je i uništavala sve poklone koji su poslali njihovi fanovi.

YouTube/Zadruga Offical/printscreen Ana Ćurčić

"Jao taman ćemo da imamo lampice da nam lepo sija. Imaju ovde i slike njihove", rekla je Ana i nastavila da uništava sve. Ana i Zvezdan su svakim danom sve prisniji, a prvi zagrljaj između njih naveo je mnoge gledaoce rijalitija da posumnjaju da je reč o rijalIti igri.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!