Majka Dobrila se bavi marketingom. Ima svoje udruženje, piše priče i knjige. U slobodno vreme voli da čita i šeta, ali i da kuva. Posebno ističe da sve što pripremi mora da bude vrhunskog kvaliteta i da se trudi da pravi jela poput onih iz restorana. Snajka Tanja se bavi digitalnim marketingom i dizajnom. Voli da uči i usavršava svoja znanja, ali priznaje da nije tako vešta u kuhinji. Neko vreme je živela u Nemačkoj gde je naučila nešto i o njihovoj tradicionalnoj kuhinji. Voli da aranžira jela i posebno uživa u porodičnim ručkovima. Zoran radi u jednoj privatnoj firmi kao radnik obezbeđenja. Ljubitelj je sporta, naročito prati fudbal. Zna da kuva, ali to radi retko. Najdraže jelo su mu punjene paprike.
Majka Dobrila ove nedelje važila je za najstrožu te su od njenih ocena i komentara svi strahovali. Sada se ona nalazi s druge strane, a kako je stručni žiri ocenio specijalitete porodice Drenjanin - saznajte danas u 18 časova samo na Kurir televiziji!
"Partizan ide na Fajnal-for, Evroliga je prava košarka": Igrao sa Lebronom, a u Evropi pokazuje kakav je majstor
Ovo je tim Crvene zvezde za Milan u Ligi šampiona: Ivanić počinje na San Siru, da Mesi vidi kako treba!
Italijani, pa ipak Zvezda dolazi - zar samo toliko pažnje? U fokusu im Vlahović i Zlatanova svađa...
Mondo ukrštenica za 11. decembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!
Razveo se Dejan Stanković u tajnosti: Već ima novu devojku, otkriveni svi detalji