U Zadrugu je ovog poslepodneva stiglo pismo Velikog šefa u kojem su učesnici obavešteni da je Marko DNK morao da napusti rijaliti zbog zdravstvenih problema na koje se žalio tokom proteklih dana. 

Marko i Divna su ušli zajedno u šestu sezonu Zadruge i uselili se u Belu kuću pre dva meseca, ali Divna je nakon Markovog izlaska ostala sama da se takmiči u borbi za prvo mesto i glavnu nagradu od 50.000 evra. 

YouTube/Zadruga Official Marko, divna DNK

Marku je pre dva dana naglo pozlilo, zbog čega su lekari došli u Šimanovce, a nakon pregleda ustanovljeno je da mu je potrebno lečenje i kućni oporavak. Divna je počela da plače kao kiša kada je čula šta piše u pismu i poručila mužu: "Marko, voli te tvoja Divna puno".

Zadrugari su se okupili oko nje i tešili je, te joj govorili da će biti uz nju i da će joj pomoći, šta god joj bude zatrebalo. "Komšije će da mu pomognu, imamo i rodbinu. On nije navikao ovde. Ne podnosi galamu, sve ovo mu sveta. Mi smo radili sve zajedno, a sada je on otišao", plakala je Divna. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!