Marija i Miljana Kulić, majka i ćerka, imale su u četvrtak nezapamćenu svađu u Zadruzi, tokom koje su jedna drugoj izgovorile najteže reči i najstrašnije uvrede, da je ovaj sukob ostavio najveći utisak na gledaoce među prošlonedeljnim dešavanjima. Miljana se u četvrtak vratila u Zadrugu, nakon što je pobegla iz kuće u Nišu, te izgovorila Mariji da je "bolje da je umrla" i da je koristi samo zbog novca.

Marija Kulić je došla za Miljanom u rijaliti, a sinoć je rekla da je precrtala iz života ćerku Miljanu Kulić, te u emisiji "Pitanja novinara" otkrila sve šta nosi na duši, a kroz suze poručila i da ne želi da joj najstarija ćerka dođe na sahranu.

"Nema više ništa od sinoć. Zna moj brat kako je bilo kada nismo razgovarali deset godina. Zna tetka kada me je uvredila, ja toj ženi nisam na sahranu išla. Od sinoć, ja živim svoj život i više me ne intresuje. Da li je Mika, Giba, niti želim da čujem njen glas, niti da je vidim. Kraj svega! Moja deca su čula sinoć, kada budem umrla, na moju sahranu neće doći, to mi je želja! Ja znam da je nekima drago, da su neki jedva čekali da do ovoga dođe, došlo je. Moj broj telefona, neće me dobiti na telefon. Ona za mene više ne postoji, ni ja za nju. Biće mi teško dan, dva tri, možda celog života, ali kada ja precrtam, ja to uradim u momentu i to je kraj. Da li je muž, dete, majka, otac?! Možda sam monstrum, ali sam ja takva. Ja se ne setim ocu da zapalim sveću, mene Siniša podseti. Ne zanima me, to je to. Nekoliko puta mi je rekla: 'Molim te, živi, mene će da razvlače kada umrem, idi leči se u inostranstvo da živiš zbog mene'", pričala je Marija kroz suze. 

YouTube/Zadruga Official Marija i Miljana Kulić

"Imala sam nadu da živim zbog nje, sada više ne. Živim sada za sebe i za ljude koji me poštuju i vole, a ona će morati, da li na želju nečiju ili žalost, sama. Novac sam čuvala zbog kocke, više puta je rekla: 'Mamice, hvala ti što si mi sačuvala'. Sačuvala sam, Željko je tu, treba za dete, ja se ne oslanjam ni na koga. Mi smo ljudi bolesni, ja ću da se trudim da radim do zadnjeg dana, kao i uvek, sa tim da obezbedim da znam da sam njega obezbedila. Dalje, kako će i šta će..."

"Dete zna sve, da sačekam još malo i on da mi poraste, Tijana i Ana su velike i samostalne. Ovo nema smisla, postigla sam samo da joj sačuvam novac koji je imala. Da li će da se besi, da mi neko kaže: 'Eno je tamo', ja ću da kažem: 'Ko?'. Nema od toga ništa, ja sam tako rešila u mojoj glavi. Da li će: 'Mamice, budi tu za mene', ne, ja kad budem izašla odavde, ja ovde glas ne mogu da joj čujem, a kamoli preko televizora. Nenad sedi isključivo da Siniša ne bi bio sam, dok ne dođem kući, kada budem otišla, nema potrebe više da sedi. To je sa ljudske strane, sede po ceo dan. Pola posla je on završio, uvek je tu, mnogo je Siniši i meni pomogao. To što je Siniša rekao da će da pokloni, pa? On mu je spasio život", govorila je Marija, dok je Miljana reči svoje majke i plakala.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!