• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DA LI JE 42 MINUTA DOVOLJNO ZA PRIPREMU ĐUVEČA? Ne propustite danas kuvanje sa porodicom Maričević

Izvor Promo

U današnjoj epizodi Seka i Raša ugostiće porodicu Marićević.

 DA LI JE 42 MINUTA DOVOLJNO ZA PRIPREMU ĐUVEČA? Ne propustite danas kuvanje sa porodicom Maričević Izvor: Kurir TV

Majka Jasmina je 40 godina radila u Institutu za telekomunikacije, a od nedavno uživa u penziji. U slobodno vreme, kojeg sada mnogo više ima, voli da čita, putuje kada joj se ukaže prilika, boravi u prirodi i radi u svojoj bašti u Aranđelovcu. Ne voli da kuva, ali pošto nije imao ko da joj kuva, morala je da nauči. Najčešće sprema domaća jela, a omiljeno jelo joj je kapama s jagnjetinom. Snajka Svetlana je po struci medicinska sestra vaspitač i radi u jednom vrtiću u Beogradu.

Pogledajte

00:52
Majke snajke
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

Obožava da šeta, piše pesme, naročito za decu jer je deca najviše inspirišu. Voli da pravi aranžmane od slatkiša, ali ih ne prodaje jer to radi samo za drage ljude. Nije ljubitelj kuvanja, ali voli da eksperimentiše u kuhinji. Omiljena hrana su joj razne vrste testenina i domaća hrana. Predrag je ekonomista, ali je trenutno nezaposlen. Voli sport i redovno prati sve utakmice. Ume da kuva i najviše voli da jede podvarak.

Porodica Marićević je izgubila previše vremena u nabavci, te im je ostalo samo 42 minuta za pripremu specijaliteta. Da li je to dovoljno vremena da se pripremi đuveč ili će, ipak, zafaliti koji minut više - saznajte danas u 18 časova na Kurir televiziji!

Izvor: Kurir TV

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Lara

Pravim djuvec sigurno jednom nedeljno i iz iskustva mogu reci da je 40 minuta sasvim dovoljno za spremanje ovog jela. Obzirom da ga kuvam sa pirincem,dodam malo hidrogenizovane vode i pirinač mi u ovom jelu bude savršen

SERIJE