Učesnici Zadruge Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su razgovarali o odnosu Ivana Marinkovića s kojim ima sina Željka i njene majke Marije Kulić, a ona je tom prilikom priznala da je ljubomorna na odnos koji oni imaju u rijalitiju.

"I opet ću ja da ispadnem crna ovca, a sve preko mojih leđa", rekla je Miljana, a Zoli nije bilo jasno o čemu priča.

"Sad neću da pričam da mi izlaze klipovi.. Ja sam mnogo ljubomorna, drago mi je, ali sam ljubomorna! On umesto sa mnom da bude takav kao što je sa mojom majkom, on je s njom takav, a sa mnom ne", dodala je Miljana.

"Ma daj nemoj pričati o tim stvarima i o klipovima.. Sad trebaš biti ljubomorna na to. Nek' ti je u dobrim odnosima sa majkom, to ti je bitnije! Ti ćeš lako! Ti slušaj mene i ti si Bog otac! I moli se Bogu da budu u dobrim odnosima uvek", rekao je Zola.

"Zaboravila je šupu gde me našla trudnu i koliko sam plakala.. Znaš sve", istakla je Miljana i dodala: "I sad ja se trudim da spustim loptu i da budem dobra prema njemu, a on nju više voli od mene".

YouTube/Zadruga Official Marija Kulić i Ivan Marinković

"Nemoj ti da se opterećuješ sa tim! Veruj mi! Nek' su dobri, 'fala Bogu što su dobri", tešio ju je Zola.

Miljana i Zola nedavno su se žestoko sukobili kada se ona vratila u rijaliti nakon što je bila u porodičnoj kući u Nišu. Došlo je i do fizičkog kontakta među njima, a Miljana je kasnije ispričala oko čega su se svađali kao i šta se desilo u Nišu, pa je po njenoj priči iz kuće morala da pobegne kroz prozor.

Zadruga official yt

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!