Rijaliti par Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, za koji mnogi kažu da među njima nema ni "lj" od ljubavi, bar ne one obostrane, ponovo je uspeo da zgrozi javnost, a ovog puta su, kako se čini po komentarima i reakcijama, prevazišli sve dosadašnje grozote koje ih prate tokom veze. 

Dok su sedeli na garnituri i ćaskali u rano jutro posle emisije "Pitanja gledalaca", a nakon što su se najeli, otkrili su da oboje ne vode računa o osnovnoj higijeni, a opravdanje za to im je da "nemaju para". S druge strane, nedavno je Đuričićeva tražila roditeljima spisak stvari među kojima je bila šminka (obavezne veštačke trepavice), šorts i još brdo toga...

YouTube/Zadruga Official Anđela Đuričić

"Moram da operem zube", prokomentarisao je Zvezdan noćas dok ga je devojka zasipala pažnjom uvijajući se kraj njega.

"Vala, bilo je i vreme..."

"Ne sećam se kad sam zadnji put", rekao je, misleći na pranje zuba.

"Stvarno jeste... Nemamo para za pastu, zato i ne peremo", samouverena je bila Anđela, kao da je ne voditi računa o ličnoj higijeni nešto sasvim normalno, pa je olako prešla preko toga i nastavila sa izlivima nežnosti: "Ja bih te celog sad izljubila koliko si mi sladak s ovim ručicama", na šta se on kiselo nasmejao. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!