Ivan Marinković se pred Uskrs, dan radosti, veselja i praštnja, vrlo emotivan obratio verenici Jeleni od koje je prvi put razdvojen za pet godina, te je kroz suze priznao koliko mu znači i koliko mu nedostaje, a potom se obratio i bivšoj supruzi Goci Tržan i njihovoj ćerki Leni. Podrška mu je bila Jovana Tomić Matora, a Ivan je doslovno otvrorio dušu pred kamerama. 

"Svašta sam prošao s Jelenom, iz dana u dan vidim koliko mi znači, a trudim se da ne pokazujem. Ja ću da zaplačem... Mnogo mi nedostaje, ne pamtim da sam o nekome toliko razmišljao i u sebi brinuo. Nikad nisam imao psa i nisam imao osećaj kako je vezati se za životinju. Beka je rođena slučajno na isti dan kad smo Jelena i ja počeli da se zabavljamo, stvarno mi je kao član porodice. Kad dođe ovo lepo vreme samo razmišljam kako idemo i šetamo. Ljubavi, mnogo te volim, mnogo mi značiš i mnogo mi nedostaješ. Odmah ću da pozdravim njenu porodicu", počeo je Marinković i nastavio.

Facebook/Ivan Marinković, Instagram/ helen_of_troj Ivan Marinković, Jelena Ilić

"Moja sestra, nekad se posvađamo, ali znaš da ću uvek da budem uz tebe. Ne volim kad se posvađamo i želim da znaš da brinem za tebe i da te volim najviše na svetu. Pored svega, zahvalan sam što sam upoznao sina i što sam se saživeo s njim. Iako ljudi vide da ovde između mene i sina ne postoji energija, to me ne zanima, nije mi bitno šta će da misle. Hoću da pozdravim mog prvenca, mog sina, moju ćerku", govorio je Marinković kroz suze, pa se dotakao i bivše supruge Goce Tržan, s kojom je u braku dobio ćerku Lenu.

ivan-marinkovic-1.jpg
YouTube/Zadruga Official 

"Za nju tek mogu da kažem koliko mi nedostaje. Trudim da se je ne pominjem, da neke stvari ne bih morao da objašnjavam i da se pravdam. To je moje prvo dete, moja prva ljubav i moja najveća sreća. To je velika devojka koja će sad šesnaest godina i mnogo mi nedostaje. Izgubio sam njenih šest godina u rijalitiju, pravio sam gluposti na koje nije bila ponosna, ali tata će sve da sredi i drago mi je što sam zbog nje neke stvari popravio u svom životu. To je moja prva ljubav i moja najveća ljubav na svetu. Pozdraviću naravno i njenu majku, ženu koja godinama brine o njoj i, na moju sreću, znam da ćerka izrasta pravilno. Možda nemamo određenu komunikaciju koju bi trebalo, ima svog muža i nikad nisam sumnjao u Lenino vaspitanje i odrastanje. To su tri osobe koje najviše volim, pored moje Jelene", poručio je Ivan Marinković dok je suze krio ispod naočara.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!