Pre nekoliko meseci domaću javnost je zapalila izjava jednog učesnika muzičkog takmičenja Zvezde Granda da je članica žirija i pevačica Snežana Đurišić, od njegove majke tražila novac za prolaz u sledeći krug.

Ovim povodom su reagovale pevačicine kolege, a među najglasnijima je bio Đorđe David, koji se i sam sada suočava sa sličnim optužbama.

"Imamo novi lonac koji je spakovan pre neki dan, ali neću da imenujem. Optužuju da sam ja od očeva uzimao pare, a da sam sa devojkama imam latentne flertove, to je van pameti! Sve je lako za proveriti, pa svi znamo ko su momci i devojke koji su prošli kroz takmičenje, pa evo okrenite njih i roditelje njihove. Da li mislite da bi Popović budalu koja radi takve stvari držao dva minuta iza kulisa. Bilo bi samo 'Majstore tamo su vrata i putuj!'", rekao je pevač i dodao:

"Mislim da ovo takmičenje opstaje mnogo dugo i nije im jasno kako jer u koji god lonac da se stave "Zvezde Granda" zadržavaju svoj pečat. Popović je mastermajnd u celoj priči i nepogrešivo tačno vodi cirkus, a mi kao zveri u cirkusu znamo tačno koji je naš zadatak", rekao je pevač.

Kurir/Ana Paunković Đorđe David Zvezde Granda finale

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO, Grand)