Voditelj "Bi-Bi-Sija" (BBC) Hju Edvards imenovan je kao osoba koja je uznemiravala dete i platila mu 35.000 funti za eksplicitne fotografije. Skandal koji trese britansku televiziju traje duže od nedelju dana, a za to vreme, nijedan medij nije otkrivao o kom je voditelju reč.

Edvardsovo ime otkrila je njegova supruga Viki Flind, nakon što su tabloidi danima pisali o detaljima skandala, ne otkrivajući koji je "poznati voditelj sa višedecenijskom karijerom" u pitanju.

"Moj muž pati od ozbiljnih problema sa mentalnim zdravljem i smešten je u bolnicu, gde mu pružaju negu i gde će ostati u narednom periodu", rekla je ona.

Nakon objave njegove supruge, voditeljka Sofi Rovort je uživo na "Bi-Bi-Siju" potvrdila da je Edvards platio detetu za eksplicitne fotografije.

"U poslednjih nekoliko minuta otkriveno je da je čovek optužen za plaćanje maloletnoj osobi za eksplicitne slike, naš kolega Hju Edvards", pročitala je Sofi.

Urednica kulture na "Bi-Bi-Siju", Kejti Rezal, dodala je da će ova vest sigurno šokirati gledaoce, jer je Edvards "godinama oličavao vrednosti" te televizije.

Edvardsova supruga uživo je objavila da je on voditelj u centru skandala, koji je plaćao najmanje jednoj maloletnoj osobi za eksplicitne fotografije. Ta maloletna osoba je novac - 35.000 funti dobijenih tokom tri godine - iskoristila za drogu, a od te objave, još najmanje troje mladih izneli su optužbe protiv voditelja. Danima su mnogi voditelji "Bi-Bi-Sija" bili prinuđeni da na društvenim mrežama demantuju da su oni u centru priče, apelujući na kolegu da se sam imenuje.

BONUS VIDEO:

TAJNA LJUBAV MOĆNIKA IZ PODZEMLJA I POZNATE VODITELJKE! Ljljana Stanišić otkriva: On je GROMADA, a beži od medija ko đavo od krsta kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)