• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

USRED ŠTRAJKA OBJAVLJENE NOMINACIJE ZA EMI NAGRADE! Jedna serija je oduvala, oni su ušli u trku - A dodela je NEIZVESNA!

 AnjaKonstantinovic.png
Autor Anja Konstantinović

Objavljene su nominacije za dodelu ovogodišnjih Emi nagrad, a ceremonija bi trebalo da se održi 18. septembra, ako sve bude po planu.

 profimedia-0788718872.jpg Izvor: Profimedia

Američka Akademija televizijske umetnosti i nauka objavila je danas nominacije za 75. dodelu Emi nagrada, a najviše nominacija, 27, ima serija "Succession" (Naslednici). Drama striming platforme HBO, koja govori o bezobzirnoj borbi za kontrolu nad porodičnim medijskim carstvom, takmičiće se sa serijom "The Last Of Us", koja je osvojila 24 nominacija.

Među nominovanima za najbolju dramsku seriju našli su se , "Andor","Better Call Saul", "The Crown", "House of the Dragon", "Succession", "The White Lotus" i "Yellowjackets".

U kategoriji najbolja humoristička serija nominovani su "Abbott Elementary", "Barry", "The Bear", "Jury Duty", "The Marvelous Mrs. Maisel", "Only Murders in the Building", "Ted Laso", "Wednesday"

Nominovani za nagradu u kategoriji najbolja mini serija su "Beef", "Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story", "Daisy Jones & the Six", "Fleishman Is in Trouble", "Obi-Wan Kenobi".

Izvor: Profimedia

Za najboljeg glavnog glumca u dramskim serijama nadmeću se Džef Bridžis, ("The Old Man"), Brajan Koks ("Succession"), Kiran Kalkin ("Succession"), Bob Odenkirk ("Better Call Saul"), Pedro Paskal ("The Last of Us") i Džeremi Strong ("Succession").

Za najbolje glavne glumice u dramskim serijama nominovane su Šeron Horgan ("Bad Sisters"), Melani Linski ("Yellowjackets"), Elizabet Mos ("The Handmaid’s Tale"), Bela Remsi ("The Last of Us"), Keri Rasel, ("The Diplomat") i Sara Snuk ("Succession").

Za nagradu za najboljeg glavnog glumca u humorističkim serijama nominovani su Bil Hader ("Barry"), Martin Šort ("Only Murders in the Building"), Džejson Sigel ("Shrinking"), Džejson Sudejkis ("Ted Laso") i Džeremi Alan Vajt ("The Bear").

Izvor: Profimedia

Za nagradu za najbolju glavnu glumicu u humorističkim serijama nominovane su Kristina Apelgejt ("Dead to Me"), Rejčel Brosnan ("The Marvelous Mrs. Maisel"), Kinta Branson ("Abbott Elementary"), Nataša Lione ("Poker Face") i Džena Ortega ("Wednesday").

Nominacije za najznačajniju televizijsku nagradu objavljene su usred štrajka filmskih i TV reditelja, koji traje već dva meseca, a kojima bi već danas mogli da se pridruže i glumci. Dodela Emija, koja se inače održava u septembru, mogla bi da bude odložena zbog toga.

The Last of Us trejler
Izvor: YouTube/Max

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:28
Dodela nagrada Sarajevo film Festival
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE