Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora nedavno su se venčale u Crnoj Gori, gde su okupile veliki broj bivših učesnika Zadruge, ali ne i Lepog Miću, o kojem gospođa Tomić sada ima negativno mišljenje zbog njegovih optužbi da se udala zbog finansijskih dugova

"Vidim da Mića nije nikakav prijatelj, ne znam ni zašto sam mu verovala dok sam bila tamo. Nisam se čula s njim niti planiram", rekla je Anita u lajvu, a kada su je pitala za poklon koji joj je Jovana obećavala, rekla je da joj ništa nije potrebno. 

"Ne znam šta Jovana treba da mi kupi posle onakve svadbe? Napravila mi je bajku, venčanje iz snova", poručila je Anita, koja se na Instagram uključila sa autobuske stanice, pa su mnogi bili iznenađeni time što putuje kao sav "običan" svet.

Instagram/Screenshot Matora Anita venčanje

"Naravno da idem busom, šta fali?! Zašto da trošim pare? I Jovana mi je to zamerila baš, rekla mi je da mogu da idem taksijem ako želim, ali zašto bih bacala 200 evra do kuće, kad mogu da putujem za negde oko 1.600 dinara i kupim sebi nešto?", objasnila je Anita. 

BONUS VIDEO:

Matora i Anita izgovorile sudbonosno DA Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!